Avís legal

Avís legal

Objecte i condicions d’ús

Benvinguts al nostre lloc web. El fet de navegar per aquest lloc web suposa l’acceptació dels termes i condicions que s’exposen a continuació que, juntament amb la nostra política de privacitat, regeixen la vostra relació amb ANTIGA CASA BELLSOLÀ vers aquest lloc web.

El terme ‘ANTIGA CASA BELLSOLÀ’ o ‘nosaltres’ es refereix al propietari del lloc web amb domicili social ANTIGA CASA BELLSOLÀ, SL, AV. SANT FRANCESC 3, GIRONA.

El terme ‘vosaltres’ es refereix a l’usuari o al visitant del nostre lloc web.

L’ús d’aquest lloc web està subjecte a les condicions següents:

– El contingut de les pàgines d’aquest lloc web està destinat a finalitats informatives generals. Els continguts estan subjectes a canviar sense notificació.

– Ni nosaltres ni cap tercera part aportem cap garantia pel que fa a la precisió, la puntualitat, l’actuació, la integritat o l’adequació de la informació i dels materials que es troben o s’ofereixen en aquest lloc web per a qualsevol finalitat particular. Accepteu que esteu informats del fet que aquesta informació i aquest material poden contenir imprecisions o errors i nosaltres excloem expressament qualsevol responsabilitat per qualsevol imprecisió o error fins al màxim punt permès per la llei.

– L’ús que feu de qualsevol informació o material que apareguin en aquest lloc web és totalment responsabilitat vostra i, per tant, no en serem responsables. Serà responsabilitat vostra assegurar-vos que qualsevol producte, servei o informació disponibles a través d’aquest lloc web compleixin els requisits específics.

– Aquest lloc web conté material que és propietat nostra o que està sota la nostra llicència. Aquest material inclou, però no està limitat a, el disseny, la maquetació, l’aspecte, l’aparença, i els gràfics. N’està prohibida la reproducció si no és de conformitat amb les condicions de drets d’autor que formen part d’aquests termes i condicions.

– Totes les marques reproduïdes en aquest lloc web que no són propietat de l’operador o que no estan sota la seva llicència, estan autoritzades per aparèixer aquest lloc web.

– L’ús no autoritzat d’aquest lloc web pot ser motiu de reclamació per danys i/o ser considerat un delicte.

– De tant en tant, aquest lloc web pot incloure enllaços a altres llocs web. Aquests enllaços es posen a la vostra disposició per ampliar-vos la informació. El fet que aparegui l’enllaç, no significa que aprovem el lloc(s) web. No tenim cap responsabilitat vers el contingut dels llocs web als quals podeu accedir mitjançant un enllaç del nostre lloc web.

– L’ús que feu d’aquest lloc web i qualsevol conflicte que pugui sorgir-ne, estan subjectes a les lleis en vigor a l’estat espanyol.

 

Avís d’exempció de responsabilitat del lloc web

La informació que conté aquest lloc web només pretén ser una informació general. La informació la facilita ANTIGA CASA BELLSOLÀ i, tot i que procurem mantenir la informació actualitzada i correcta, no garantim, de forma expressa o implícita, la integritat, la precisió, la fiabilitat, l’adequació o la disponibilitat respecte al lloc web o a la informació, els productes, els serveis, o els gràfics relacionats que conté el lloc web per a qualsevol finalitat. La confiança que dipositeu en aquesta informació, serà responsabilitat vostra.

En cap cas ens farem responsables de pèrdues o danys que incloguin, sense limitació, pèrdues o danys indirectes o immaterials, o qualsevol pèrdua o dany que sorgeixi de qualsevol pèrdua de dades o de beneficis que sorgeixin relacionats amb l’ús d’aquest lloc web.

A través d’aquest lloc web, podeu enllaçar amb altres llocs web que no estan sota el control de ANTIGA CASA BELLSOLÀ. No tenim cap mena de control sobre la naturalesa, el contingut i la disponibilitat d’aquests llocs. La inclusió de qualsevol enllaç no necessàriament implica una recomanació o l’aprovació dels punts de vista que s’hi expressen.

Ens esforcem per mantenir el lloc web actualitzat i perquè funcioni amb fluïdesa. Això no obstant, ANTIGA CASA BELLSOLÀ no es responsabilitza de la no disponibilitat temporal del lloc web a causa d’assumptes tècnics aliens a la seva voluntat.

SEGUEIX-NOS A LES NOSTRES XARXES SOCIALS   facebookinstagram